Här har vi samlat alla articklar vi kan hitta om kenneln och våra uppfödningar. Har ni någon länk eller något tidningsutklipp vi har missat så får ni gärna maila hit det till oss till anettemckie@gmail.com så lägger vi in det

Stora hemmaframgångar på Greyhound Park - Norran


Stora hemmaframgångar på Greyhound Park

Sju lopp.
Och fem hemmasegrar.
Skellefteå Hundkapp dominerade på Greyhound Park i går.
-Det var en härlig kväll, säger Anders Stenberg.
Första loppet tog Midlandahunden Cadillac hem. Strax före hemmahunden Heym. Sedan var det hemmahundarnas kväll på Greyhound Park.
Detta trots att det var duktiga hundar med från både Midlanda i Sundsvall och från Stockholm,
I lopp två vann Zpeedy Zorba strax före brorsan Mc Sailor. Båda Skellefteägda och tränade.
I lopp tre blev det en trippel för Skellefteå. Anette och Duncan Mc Kies Crimdon Worlass vann före Keops Kompis med Firepower som trea. Worlass var snabbast på kort bana för kvällen.
I fjärde loppet kom Anders Stenbergs Snowwhite tvåa.
Femte loppet gjorde ordningen återställd. Det blev en ny trippel med Eastbrooks Racings Red Melody först över mållinjen. Bakom den kom Russels Viper och Wanda Jacksson.
Stenbergs fronthund Crimdon Escapology stod för kvällens insats när han slog nytt banrekord i sjätte loppet. Det nya rekordet lyder 30.19.
-Formen håller i sig. En klockren start och sedan höll han i mål, sa en strålande glad Stenberg.
I avslutande sjunde loppet var det dags för ytterligare en Skellefteseger. Team NVK:s Crimdon Viper vann Skellefteå GP Race.
-En fantastisk kväll. Massor med folk som satt kvar efter loppen var klara. Och ett väder som var perfekt för hundarna, konstaterade Stenberg.
Greyhound Park har fått en kanonstart och fler och fler söker sig dit för att spela.
-Det har varit en riktigt trevlig kväll.
Närmast väntar tävlingar i Älvsbyn.
-Elitloppet går där till helgen. Nu hoppas vi bara att vi får vara med. Anmälningen går ut på måndag, säger Stenberg förhoppningsfullt.
Publicerad 2007-07-28 av:
Norrans Webredaktion