Här har vi samlat alla articklar vi kan hitta om kenneln och våra uppfödningar. Har ni någon länk eller något tidningsutklipp vi har missat så får ni gärna maila hit det till oss till anettemckie@gmail.com så lägger vi in det

Banrekord för Escapology - Norran


Hemmaseger. Hemmahunden Escapology längst till höger på bilden slog Greyhound Parks banrekord. Han vann naturligtvis loppet och fick 2 000 kronor i prispengar.

Banrekord för Escapology

Hemmaseger.
Banrekord.
En lyckad dag för Escapology.
-Man får vara nöjd, sa tränaren Lena Lundström.
Publiken på Greyhound Park fick vänta till femte loppet innan det blev en hemmaseger. Hanen Crimdon Escapology vann Mani Solskydd Race och 2 000 kronor. Han tog en tidig ledning och höll undan för framstormande Crimdon Viper på upploppet. Dessutom blev det ett nytt banrekord med tiden 30.31.
-Han förbättrade sitt eget banrekord, så det är fantastiskt, sa Lena.
Hon och Anders Stenberg hade med ytterligare två hundar. Russells Viper blev knappt slagen och detsamma gällde Snow White.
-Men tre pallplatser är bra. Man kan inte vara mer än nöjd.
Mest av alla inponerade den hund som färdats längst. Tjeckiske Go Wild Lisa krossade allt motstånd i Björkis sprint och satte även hon banrekord på 295 meter. tiden blev 16.98.
I klassiska SkelleftetrofÈn, med den största vinstsumman 5 000 kronor, triumferade Run Mary Ann efter en fantastisk sista kurva.
-Det har varit en fantastisk dag med många bra hundar på plats. Det är så himla roligt, kommenterade Lundström.
Publicerad 2007-07-02 av:
Norrans Webredaktion